Hola amic, amiga
et presente Xaire.
Som una Associació Juvenil nascuda al cor del Col·legi Nostra Senyora del Pilar (Marianistes) de València.
Creem un espai per viure la fe en grup amb persones de la teua mateixa edat, amb inquietuds similars. Xaire és un camí, un itinerari d’experiències i encontres plens d’Alegria que et van fent més humà, més proper a Jesús: reunions setmanals, campaments d’estiu, Pasqua, vetlades, convivències amb el teu grup…

Quan l’Àngel Gabriel anà a anunciar-li a Maria que seria Mare de Jesús,
el primer que li va dir sigué: ALEGRA’T, açò és el que vol decir XAIRE.

I tú, t’ho vas a perdre? Se t’ofereix la possibilitat d’emprendre un camí que de segur canviarà la teua vida i l’omplirà d’Alegria. T’apuntes?

Si vols saber alguna cosa més pots preguntar-nos a través del correu electrònic que teniu abaix o a través del fÒrUM de Xaire.

Hola amig@,
te presento Xaire.
Somos una Asociación Juvenil nacida en el corazón del Colegio Nuestra Señora del Pilar (Marianistas) de Valencia.
Creamos un espacio  para vivir la fe en grupo con personas de tu misma edad, con inquietudes similares. Xaire es un camino, un itinerario de experiencias y encuentros llenos de Alegría que te van haciendo más humano, más cercano a Jesús: reuniones semanales, campamentos de verano, Pascua, veladas, convivencias con tu grupo…

Cuando el Ángel Gabriel fue a anunciarle a María que iba a ser Madre de Jesús, lo primero que le dijo fue: ALÉGRATE, esto es lo que quiere decir XAIRE.

Y tú, ¿te lo vas a perder? Se te ofrece la posibilidad de emprender un camino que de seguro cambiará tu vida y la llenará de Alegría. ¿Te apuntas?

Si quieres saber algo más puedes preguntarnos a través del correo electrónico que hay abajo o a través del foro de Xaire.